Nova aplicació per conèixer la traçabilitat del pacient a l'Àrea d'Urgències

La Fundació Hospital de l'Esperit (FHES) ha posat en marxa un nou sistema de seguiment dels pacients que entren a l'Àrea d'Urgències que permet als familiars o acompanyants conèixer en quin punt de l'atenció concreta es troba el pacient.


Person responsible for the Good Practice

FUNDACIO HOSPITAL DE L'ESPERIT SANT

Good Practice publisher

Description

Una de les mesures excepcionals de la COVID-19 adoptades pels centres sanitaris és la restricció i les limitacions de l'accés a l' interior del Servei d'Urgències per part dels acompanyants dels pacients. 

• Per tal de reduir l’angoixa dels familiars i acompanyants  que es troben en moments complexos hem iniciat un procés de millora de la informació que els oferim a través de diferents eines que ens permeten oferir tant el seguiment de les intervencions quirúrgiques, posat en marxa el passat mes d’octubre com  el seguiment d’urgències que ara estrenem.

• Amb aquesta nova aplicació es pretén oferir una atenció més propera i transparent, millorant la comunicació amb els usuaris del centre. 

• La nova eina de seguiment  complementa, i en cap cas substitueix, la informació que els professionals sanitaris van oferint als acompanyants sobre l'estat de salut i l'evolució del pacient.

• La informació sobre el pacient s'anirà actualitzat en temps real i es mostrarà en una pantalla instal·lada a la sala d’espera. La informació també està disponible en castellà, en anglès, en àrab i en xinès i s’ofereix un díptic on s’expliquen les diferents situacions possibles.

• S’Indicarà si el pacient està "En triatge", "En exploració i/o proves", "En observació", "Ingressat", "Alta urgències" o "Trasllat altre centre". També s’informa de la ubicació i del nivell de triatge establert pels professionals.

• Per facilitar la mobilitat dels familiars, també estarà disponible des del web de l'Hospital: www.hospitalesperitsant.cat/seguimenturgencies, per tant es pot consultar des de qualsevol dispositiu.

• Aquesta nova tecnologia assegura la confidencialitat dels pacients ja que per fer el seguiment és necessari un codi identificador que es lliura a l'acompanyant en el moment de la recepció a l'Àrea d'Urgències de l'Hospital.

 

 

Year

2020

Price

UnspecifiedPublished on*** 15 Jun 2021Comments


Log in to leave a comment.


We’re preparing the Good Management Practice file. You’ll be able to download it in a few seconds

Supporters